EcoContact 6 a WinterContact TS 860 S schválené ako pneumatiky od pôvodného výrobcu vybavenia pre BMW radu 4

01/11/2021
Continental_PP_EcoContact 6

• EcoContact 6: vzhľadom na nízku spotrebu paliva a vysoký kilometrový výkon, ako aj krátke brzdné dráhy a veľmi dobrú stabilitu v zákrutách pri vysokých rýchlostiach
  • WinterContact TS 860 S: pneumatika na núdzový dojazd pri jazde na snehu s presnosťou riadenia
  • Spoločnosť Continental dodáva pneumatiky pre viac ako 30 % všetkých vozidiel vyrobených v Európe

BMW dôveruje prémiovým výrobkom spoločnosti Continental ako pôvodnému vybaveniu nového radu 4 na celosvetovej úrovni. Boli schválené letné pneumatiky EcoContact 6 s rozmermi 17 a 18 palcov. Na chladné obdobie boli schválené zimné pneumatiky WinterContact TS 860 S s rozmermi 18 a 19 palcov. Všetky pneumatiky majú označenie XL vyjadrujúce ich zvýšenú nosnosť.

Pneumatika EcoContact 6 bola osobitne vyvinutá tak, aby ponúkala nízku spotrebu paliva a vysoký kilometrový výkon. Táto účinná pneumatika značky Continental okrem krátkych brzdných dráh ponúka napríklad spoľahlivú priľnavosť a veľmi dobrú stabilitu v zákrutách aj pri vysokých rýchlostiach. Pneumatika WinterContact TS 860 S poskytuje spojenie výkonu na snehu a vysokých bezpečnostných rezerv spolu s presnosťou riadenia. Zimné pneumatiky dodávané pre výrobcu automobilov so sídlom v Mníchove sú samonosné pneumatiky na dojazd. „Ak dôjde k defektu, zosilnená bočnica zabráni stlačeniu boku pneumatiky medzi vozovku a ráfik, a tým aj jej skĺznutiu. To znamená, že vodiči s poškodenou pneumatikou môžu do najbližšej dielne prejsť ešte 80 kilometrov,“ hovorí Dr. Holger Lange, ktorý je zodpovedný za vývoj pneumatík pre oblasť pôvodnej výbavy spoločnosti Continental.

Continental_PP_WinterContact_TS 860S

Pneumatika WinterContact TS 860 S sa z výroby dodáva ako pneumatika na dojazd a poskytuje spojenie výkonu na snehu a vysokých bezpečnostných rezerv spolu s presnosťou riadenia.

Výrobcovia automobilov po celom svete dôverujú spoločnosti Continental ako poprednému dodávateľovi pneumatík. Napríklad v Európe sa každé tretie vozidlo dodáva s pneumatikami značky Continental.

Celosvetovo schválené výrobky a rozmery pre nové BMW radu 4:

EcoContact 6, 225/45 R 18 95Y XL (okrem USA)

EcoContact 6, 225/50 R 17 98Y XL

WinterContact TS 860 S, 225/45 R18 95H XL (SSR)

WinterContact TS 860 S, 225/45 R18 95V XL (SSR)

WinterContact TS 860 S, 255/40 R18 99V XL (SSR)

WinterContact TS 860 S, 225/40 R19 93H XL (SSR)

WinterContact TS 860 S, 255/35 R19 96H XL (SSR)

Na stiahnutie