Continental AllSeasonContact získala v teste celoročných pneumatík magazínu AutoBild hodnotenie „vzorová“

07/10/2021
AllSeasonContact
  • Spoľahlivý brzdný výkon a pôsobivá priľnavosť za akéhokoľvek počasia
  • Z 32 testovaných pneumatík boli iba dve ohodnotené známkou „vzorová“
  • Silicová trakčná zmes pre maximálnu mieru bezpečnosti a efektívnosti

„Presvedčivý univerzálny talent s dobrými vlastnosťami pre zimné obdobie, presná reakcia na riadenie, najlepšie bezpečnostné rezervy pri aquaplaningu, dobrý komfort jazdy, valivý odpor šetriaci palivo“, taký bol názor odborníkov magazínu AutoBild v aktuálnom vydaní na pneumatiku AllSeasonContact. Na BMW rady 3 sa testovalo 32 celoročných modelov s rozmerom 225/50 R 17 W/W pre športové motorové vozidlá strednej triedy. Okrem pneumatiky od spoločnosti Continental sa ako skutočný univerzálny talent predviedla iba jedna ďalšia pneumatika a získala najlepšie hodnotenie „vzorová“. Dvakrát bolo udelené hodnotenie „dobrá“. Všetci ostatní konkurenti nezískali lepšiu známku ako „uspokojivá“. Pneumatika AllSeasonContact tým potvrdila veľmi dobré hodnotenie z minulého roka v rámci rozmeru 205/55 R 16 (vydanie 39/2020).

Continental_AllSeasonContact

Pneumatika AllSeasonContact predstavuje míľnik v histórii moderných celoročných pneumatík, pretože až do jej uvedenia na trh existovali technológie pre celoročné pneumatiky zamerané buď na leto alebo na zimu. Pre pneumatiku AllSeasonContact zvolila spoločnosť Continental novú štruktúru. Prostredníctvom inovačného spojenia riešenia profilu, zmesi, kontúry pneumatiky a konštrukcie táto pneumatika excelentným spôsobom vyriešila dovtedy sa vyskytujúce nedostatky celoročne používaných pneumatík týkajúce sa vlastností v zimných podmienkach a za mokra. Vývojári súčasne kládli veľký dôraz na efektívnu spotrebu pohonných hmôt.

Veľmi vysoký bezpečnostný štandard pneumatiky AllSeasonContact potvrdzuje aj aktuálny test celoročných pneumatík magazínu Auto Zeitung (vydanie 19/2021), v ktorom sa univerzálna pneumatika spoločnosti Continental stala víťazom pneumatík s rozmerom 205/55 R 16 H/V.

AllSeasonContact

Na stiahnutie