Continental v teste celoročných pneumatík ACE a GTÜ 2019 na prvom mieste

27/09/2019
AllSeasonContact™

• AllSeasonContact víťazom testu u ACE a GTÜ
  • Bezpečné jazdné vlastnosti na mokrom povrchu, suchom povrchu aj v zime

V práve zverejnenom spoločnom Testu celoročných pneumatík autoklubu Auto Club Europa (ACE) a die Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ) získala pneumatika AllSeasonContact od Continentalu ako jediná hodnotenie "veľmi odporúčaná" a stala sa Víťazom testu. Odborníci testovali osem modelov medzinárodných výrobcov vo veľkosti 205/60 R 16, ktorá sa okrem širokej škály osobných automobilov hodí aj pre menšie dodávky. Celkovo bolo vykonaných 15 testovacích disciplín, testovacím vozidlom bol Citroen Berlingo. Ako referenčný pneumatiky boli súčasne testované aj letné a zimné dezény. "AllSeasonContactu od Continentalu patrí kri koruny víťazstvo na, snehu-mokru-suchu ', bilancuje redakcie.

AllSeasonContact je k dispozícii v 72 artikloch, ktoré sa delia na 55 rozmerov a následne 17 variantov a navyše je dostupný v rôznych nosnostných a rýchlostných indexoch. Tým kryje tako celoročná pneumatika od Continentalu 80 percent veľkostí pre osobné autá a 70 percent pre SUV.