AutoBild: Pneumatika Continental PremiumContact 6 je hodnotená ako vzorová s názvom Eco-Champion

05/03/2019
PremiumContact™ 6

• Letná pneumatika od spoločnosti Continental získala v teste časopisu AutoBild najvyššie hodnotenie
  • PremiumContact 6 s názvom Eco-Champion
  • Odborníci testovali 50 rôznych pneumatík vo veľkosti 225/45 R 17

Pneumatika PremiumContact 6 od spoločnosti Continental získala vo veľkom teste časopisu AutoBild najvyššie hodnotenie „vzorová“ s názvom „Eco-Champion“. Novinári testovali celkom 50 rôznych pneumatík vo veľkosti 225/45 R 17 od európskych, amerických a ázijských výrobcov. Ako testovacie vozidlo bolo použité BMW radu 1. Odborníci z časopisu AutoBild z Hamburgu nazvali pneumatiku PremiumContact 6 pri záverečnom hodnotení „prémiovou pneumatikou, ktorá ponúka vyvážený a bezpečný handling na mokrých cestách, krátke brzdné dráhy na mokrej a suchej ceste, valivý odpor na úsporu paliva, veľký počet prejdených kilometrov a dobrú hospodárnosť“.

Časopis AutoBild vykonal najobsiahlejší test pneumatiky na svete v dvoch častiach: Testované predmety sa v prvej časti podrobili skúške brzdenia na suchej a mokrej ceste. 20 najlepších výrobkov, ktoré boli oprávnené na druhú časť zahŕňajúcu ďalšie testy, sa tiež testovalo na mokrých a suchých cestách. Tento test celkovo skúmal jedenásť rôznych kritérií.

Model PremiumContact 6 je letná pneumatika pre osobné vozidlá kompaktnej triedy a vyššej. Sortiment v súčasnosti tvorí 120 variantov s indexami rýchlostí až do 300 km/h.

Štart