Pneumatika WinterContact™ TS 860 s najlepším odporúčaním v anglickom teste pneumatík

02/10/2017
WinterContact™ TS 860
  • Časopis Auto Express testoval osem modelov zimných pneumatík s rozmerom 225/45 R17

• Záver: „S WinterContact TS 860 získavajú vodiči pneumatiku, na ktorú sa môžu spoľahnúť za akéhokoľvek počasia.“

Pneumatika WinterContact TS 860 od spoločnosti Continental si opäť zaisťuje vytúžené ocenenie v teste zimných pneumatík popredného britského automobilového týždenníka a nadväzuje tak na úspech z minulého roka. Časopis Auto Express vyzdvihol víťaza testu, pneumatiku ContiWinterContact TS 860, v tých najlepších tónoch: „Spoločnosť Continental opäť raz ukázala, že značka poskytuje pneumatiky s najlepším výkonom pre všetky poveternostné podmienky. Pneumatika TS 860 presviedča nízkymi hodnotami spotreby a presným handlingom na mokrej, suchej a snehom pokrytej vozovke. Vo Veľkej Británii je v zimnom ročnom období potrebné častejšie počítať so zimnými podmienkami na vozovke. S WinterContact TS 860 získavajú vodiči pneumatiku, na ktorú sa môžu spoľahnúť za akéhokoľvek počasia.“

Štart

Kritériami testu v časopise Auto Express sú jazdné vlastnosti, výkon, kvalita a atraktivita. Mnoho fanúšikov automobilov sa pri svojom rozhodnutí o kúpe spolieha na názor odborného časopisu.

Scott Benbow, Product Marketing Manager spoločnosti Continental UK, potvrdil: „Pneumatika WinterContact TS 860 spoločne so svojím predchodcom ContiWinterContact TS 850, doposiaľ najúspešnejšou pneumatikou od spoločnosti Continental, dokazujú, že u Hannoverčanov má bezpečnosť na vozovke stále najvyššiu prioritu. Opätovné ocenenie znova zdôrazňuje cieľ optimalizovať bezpečnosť za volantom v rámci našej iniciatívy Vision Zero.”