Čitatelia magazínu AutoBild zvolili Continental za „Najlepšiu značku“

20/04/2017

• Značka Continental získala hodnotenie kvalitatívne najlepšej značky s najlepšími športovými vlastnosťami a najlepším pomerom ceny a výkonu
  • Hlasovania o „najlepšie značky“ sa zúčastnilo približne 60 000 čitateľov magazínu AutoBild

Vo veľkej ankete čitateľov magazínu AutoBild týkajúcej sa hlasovania za „Najlepšie značky“ sa značka pneumatík Continental umiestnila na prvom mieste vo všetkých troch kategóriách.

Alexander Bahlmann, vedúci komunikácie/kontaktu s verejnosťou divízie pneumatík pre osobné vozidlá

Takmer 70 percent zo 60 000 čitateľov magazínu AutoBild, ktorí sa zúčastnili hlasovania, vybralo ako víťaza v kategórii „Kvalita“ prémiovú značku pneumatík z Hannoveru. Značka Continental predbehla svojich konkurentov aj v kategórii športových vlastností (52 percent) a pomeru ceny a výkonu (36 percent). V porovnaní s predchádzajúcim rokom si značka v kategórii športových vlastností polepšila o jedno miesto. Redakcia magazínu AutoBild vyzvala medzi novembrom 2016 a januárom 2017 svojich čitateľov, aby v rámci 24 kategórií týkajúcich sa automobilizmu vybrali spomedzi značiek svojich favoritov. Na výber bolo 23 značiek pneumatík. „Veľmi sa tešíme, že sa väčšina odborných čitateľov magazínu AutoBild rozhodla pre našu prémiovú značku pneumatík Continental“, povedal Alexander Bahlmann, vedúci komunikácie divízie pneumatík pre osobné vozidlá spoločnosti Continental. „Jedným z dôvodov tohto vyznamenania je určite dlhodobé príkladné hodnotenie našich výrobkov v rámci testov letných a zimných pneumatík, ktoré vykonávajú odborníci na pneumatiky magazínu AutoBild. Sme však presvedčení o tom, že k tomuto úspechu rozhodujúcou mierou prispeli aj pozitívne skúsenosti čitateľov s používaním našich pneumatík.“

V rámci testu letných pneumatík magazínu AutoBild 2017 sa pneumatika PremiumContact 6 s rozmerom 225/50 R 17 presadila v konkurencii 51 modelov pneumatík (vydanie 17/17). Redakcia vyzdvihla „najlepšie jazdné kvality na mokrej a suchej vozovke, dynamické vlastnosti handlingu s presnou reakciou pri riadení, krátke brzdné dráhy na suchej a mokrej vozovke“, ako aj „vynikajúci kilometrový výkon“. Záver odborníkov znel: „Jasný víťaz tohto porovnania je nová PremiumContact 6 od spoločnosti Continental. Získala nielen víťazstvo v teste, ale aj titul „Ekomajster“, a to bez zaváhania v ktorejkoľvek z dvanástich jednotlivých disciplín. Nový model PremiumContact 6 postupne nahrádza oba predchádzajúce modely ContiSportContact 5 P a ContiPremiumContact 5. Už počas svojho prvého roku na trhu bude v ponuke v 70 produktoch s priemerom od 16 do 21 palcov ako pneumatika pre osobné vozidlá a vozidlá kategórie SUV.

Štart