12 500 čitateľov časopisu Autozeitung opäť zvolilo Continental za top značku v kategórii pneumatík

30/03/2017
  • Značka Continental sa tak stala už deviatykrát najobľúbenejšou značkou pneumatík

• Prémiová značka pneumatík z Hannoveru zvíťazila s výrazným náskokom

Čitatelia časopisu Autozeitung pri voľbe „Top značky 2017“ opäť zvolili Continental za najobľúbenejšiu značku pneumatík. Značka z Hannoveru sa tým už deviatykrát po sebe dostala na prvé miesto výrobcov pneumatík. Z 12 500 zúčastnených čitateľov hlasovalo 47,9 percent čitateľov, teda takmer každý druhý, za značku Continental, značka na druhom mieste získala len 29,2 percenta hlasov. Čitatelia časopisu Autozeitung boli na jeseň minulého roka požiadaní, aby zvolili „Top značky 2017“. Hlasovania sa zúčastnili medzinárodné značky z deviatich kategórií z odvetvia automobilizmu.

Frank Jung, riaditeľ pre marketing a odbyt pneumatík pre osobné automobily, predaj náhradných dielov v Nemecku

„Veľmi sa tešíme z dôvery, ktorú čitatelia časopisu Autozeitung prejavili našej prémiovej značke a našim prémiovým produktom“, povedal o ocenení Frank Jung, riaditeľ pre marketing a odbyt pneumatík pre osobné automobily v spoločnosti Continental pre región DACH. „Okrem mnohoročných excelentných výsledkov našich letných a zimných pneumatík, ktoré dosiahli v testoch pneumatík časopisu Autozeitung, k tomuto veľmi dobrému hodnoteniu s istotou prispel aj veľmi vysoký, takmer tretinový, trhový podiel pri vybavovaní všetkých nových vozidiel v Európe. Časopis Autozeitung uvádza pri všetkých testoch vozidiel vždy presný údaj o výrobcovi pneumatík. Veľa čitateľov sa okrem toho určite rozhodovalo aj na základe vlastných skúseností s našimi produktmi.“

Štart