Petra Vlhová brázdi európske kopce na zimných pneumatikách Continental

24/10/2017
  • Continental sprevádza Petru Vlhovú počas celej lyžiarskej sezóny

• Slovenskú lyžiarku čaká v novej sezóne až 30 štartov. Z toho v Európe na svojom SUV zdolá na zimných cestách až 23 kopcov, preto sa rozhodla pre kvalitné a bezpečné pneumatiky

• Ciele má Petra Vlhová tie najvyššie – pneumatiky Continental ju udržia na ceste k víťazstvám

Petra Vlhová - Continental WinterContact™ TS 860

Slovenskej lyžiarke Petre Vlhovej o pár dní začína nová sezóna, kde ju okrem pretekov Svetového pohára čakajú aj olympijské hry v Pjongčangu, na ktorých bude patriť medzi hlavné favoritky na medailu v slalome. Celkovo má naplánovaných 30 štartov, čo je jej doterajšie maximum. Väčší počet pretekov znamená aj častejšie cestovanie. Tím Petry Vlhovej sa bude po 23 európskych zjazdovkách presúvať na zimných pneumatikách Continental.

Sú veľmi spoľahlivé na mokrých či zľadovatených cestách a nesklamali ma ani na zasnežených kopcoch. Bezpečne nás vozia po všetkých lyžiarskych strediskách a iných kopcovitých terénoch,“ povedala Petra Vlhová.

Petra Vlhová - Continental WinterContact™ TS 860

Petra Vlhová počas letnej prípravy tvrdo trénovala, dokonca sa pripravovala aj s mužmi, čo ju spravilo ešte silnejšou. Slovenská lyžiarka patrí medzi úzku svetovú špičku v slalome a minulý rok už spravila niekoľko dobrých výsledkov aj v obrovskom slalome. Túto sezónu pridáva do svojho repertoáru aj Super G (superobrovský slalom). Prémiové pneumatiky WinterContact™ TS 860 ju tak udržia na cestách za úspechmi či novými výzvami.

Ciele v tejto sezóne sú len tie najvyššie. Petra Vlhová by chcela zaútočiť na Veľký kryštálový glóbus a posúvať sa v celkovom hodnotení Svetového pohára.

Petra Vlhová - Continental WinterContact™ TS 860

„Petra Vlhová je naša obrovská nádej, ktorá je veľmi populárna v lyžiarskom svete a robí dobré meno nielen tomuto športu, ale aj celému Slovensku. Preto sme veľmi radi, že môžeme pomôcť Petre a jej tímu, aby sa na cestách počas celej sezóny aj s našim prispením cítili bezpečne a mohli sa tak plne sústrediť iba na pretekanie,“ povedal Juraj Ižvolt, riaditeľ divízie Marketing Continental Barum s.r.o..

Svetový pohár odštartuje 28. októbra v rakúskom Söldene pretekom v obrovskom slalome a Petra Vlhová sa na prvý štart veľmi teší. Držať palce jej bude aj spoločnosť Continental.