Pneumatika WinterContact TS 850 P spoločnosti Continental dvakrát ohodnotená ako „vzorová“

14/10/2016
WinterContact™ TS 850 P
  • Športová pneumatika WinterContact TS 850 P ohodnotená časopisom AutoBild sportscars najlepšou známkou

• Verzia pneumatiky WinterContact TS 850 P pre vozidlá kategórie SUV ohodnotená časopisom AutoBild allrad najlepšou známkou

V testoch zimných pneumatík sesterských časopisov magazínu AutoBild „sportscars“ a „allrad“, ktoré boli dnes zverejnené, získala pneumatika WinterContact TS 850 P v dvoch rôznych rozmeroch od redakcie testov najlepšiu známku „vzorová“. Časopis AutoBild sportscars testoval zimné pneumatiky s rozmerom 245/40 R 18 na vozidle BMW radu 4, časopis AutoBild allrad si zobral na mušku pneumatiky pre vozidlá kategórie SUV s rozmerom 255/55 R 18 na vozidle BMW X5. Obidva rozmery pneumatík sú vhodné pre montáž na množstvo športových osobných vozidiel a vozidiel kategórie SUV.

Redaktori časopisu AutoBild sportscars k pneumatike WinterContact TS 850 P poznamenali: „Športová zimná pneumatika s vyváženými a bezpečnými jazdnými vlastnosťami na najvyššej úrovni, krátkou brzdnou dráhou na vlhkej a zasneženej vozovke, presnou odozvou pri riadení“. Takisto pozitívne ohodnotili odborníci časopisu AutoBild allrad verziu zimnej pneumatiky WinterContact TS 850 P pre vozidlá kategórie SUV: „Veľmi dobrá na zasneženej vozovke, veľmi dobrá priľnavosť na vlhkej vozovke, vynikajúca smerová stabilita na suchej vozovke, komfortná“.

Štart

Pneumatiky produktového radu WinterContact TS 850 P sú vhodné pre obutie osobných automobilov strednej a vyššej triedy, ako aj pre množstvo vozidiel kategórie SUV a v ponuke sú v širokom spektre rozmeroch od 16 do 21 palcov. Aktuálne prémiové zimné pneumatiky z Hannoveru tak aj v roku 2016 nadväzujú na históriu vynikajúcich výsledkov testov. Nová pneumatika WinterContact TS 860 tak hneď vo svojej prvej sezóne presvedčila odborníkov víťazstvom v testoch časopisov AutoBild a Autozeitung o svojej vyváženosti na najvyššej technologickej úrovni. Je dostupná v 36 vyhotoveniach s rozmermi od 14 do 17 palcov a postupne nahradzuje mimoriadne úspešnú pneumatiku ContiWinterContact TS 850.