Prípadová štúdia spoločnosti Continental: Veľkoobjemová výroba špičkových pneumatík - Prvá výbava budúcnosti

12/11/2015

V Evropě vyjíždí každý třetí osobní automobil z výrobního závodu s pneumatikami prémiové značky Continental.

Naša nová prípadová štúdia "Veľkoobjemová výroba špičkových pneumatík - Prvá výbava budúcnosti (EN)" sa zameriava na zaujímavú oblasť požiadaviek výrobcov automobilov na výrobcov pneumatík. Obsahuje optimálne štruktúry odrážajúce požiadavky v globálnom meradle, ako aj doplňujúce údaje od jednotlivých prémiových výrobcov a ich osobitné potreby v súvislosti so schvaľovaním zimných pneumatík.

Ulrich Mertin, vrchný viceprezident správy hlavných účtov pre región EMEA (Európa, Stredný východ a Afrika), a Gernot Kalb, vedúci oddelenia marketingových informácií, obaja odborníci spoločnosti Continental na originálne vybavenie, v rozhovore poskytli prehľad o svojej filozofii a každodennej práci.
Porovnania týkajúce sa zložitosti procesov v 80. rokoch v porovnaní so súčasnosťou pôsobivo preukazujú, že úsilia v oblasti vývoja pneumatík sa výrazne zintenzívnili, aby bolo možné udržať krok s vysokým počtom rôznych modelov automobilov.

Regína Feiferlíková

Komunikácia s verejnosťou