Medien-Service

Novinka: ContiRoadAttack 4 – pneumatika s prídomkom „hypercestovný“

24/11/2021
20211118-ContiRoadAttack 4-Bild
  • Nová zmes a dezén pre ešte lepšie záberové vlastnosti
  • Vylepšená konštrukcia prednej pneumatiky poskytuje odozvu a agilitu
  • Pneumatika optimalizovaná tak, aby vhodným spôsobom dopĺňala najnovšie motocykle a u tých starších zvyšovala výkon

. Nová pneumatika ContiRoadAttack 4 v sebe spája dva svety: úplne nový dezén pneumatiky, ktorý ďaleko predčí konkurentov v tradičných kritériách uplatňovaných v segmente športovo-cestovných strojov: kilometrovom výkone, pohodlí, stabilite a priľnavosti. Okrem toho však tiež ponúkne novú úroveň čisto športových vlastností, ktoré sú nevyhnutné pre najnovšie športovo-cestovné motocykle s vysokým výkonom. Jej výkon je taký dobrý, že jej hovoríme „hypercestovná pneumatika“.

História radu ContiRoadAttack sa nesie v duchu tradície a úspechu: V roku 2005 prišla spoločnosť Continental s modelom ContiRoadAttack, u ktorého prvýkrát použila technológiu ZeroDegree; v roku 2010 nasledoval model ContiRoadAttack 2 s technológiami TractionSkin a MultiGrip. Model ContiRoadAttack 2 EVO, ktorý dostal do vienka technológiu RainGrip, zaujal prvýkrát v roku 2013 ao štyri roky neskôr sa na scéne objavil niekoľkonásobný víťaz testov ContiRoadAttack 3, ktorého produktové vlastnosti rozšírila technológia EasyHandling.

Nová pneumatika ContiRoadAttack 4 prichádza s technológiou GripLimitFeedback pre skorú odozvu pri veľkom náklone motorky. Hladká sekcia v hornej časti ramena behúňa umožňuje maximálnu priľnavosť a vysokú presnosť. Úplne nová zmes a dokonalejší dezén zásadným spôsobom zlepšujú výkon za mokra. Okrem toho ponúka aj špičkové záberové vlastnosti za každého počasia a vylepšené záberové vlastnosti na suchej vozovke, ktoré sa môžu smelo merať s čisto športovými pneumatikami. Táto moderná hi-tech pneumatika je určená pre moderné a výkonné športovo-cestovné motocykle, nestratí sa však ani pri retro cestovných strojoch, pri ktorých zlepší výkon.

Od januára 2022 budú zákazníkom k dispozícii nasledujúce rozmery: predná pneumatika: 120/70 ZR 17 M/C, zadná pneumatika: 160/60 ZR 17 M/C, 180/55 ZR 17 M/C, 190/50 ZR 17 M/C C, 190/55 ZR 17 M/C.

Ďalšie informácie a kompletný rad pneumatík pre motocykle a skútre na rok 2022 nájdete na našich webových stránkach: www.conti-moto.com.

ContiRoadAttack 4 – hyper-cestovná pneumatika – súhrn:

• Vďaka zaisteniu ľahkého, intuitívneho riadenia vhodne dopĺňa najnovšie motocykle a zvyšuje výkon u tých starších
  • Úplne nová zmes a dokonalejší dezén zásadným spôsobom zlepšujú výkon za mokra. Okrem toho ponúka aj špičkové záberové vlastnosti za každého počasia a vylepšené záberové vlastnosti na suchej vozovke, ktoré sa môžu smelo merať s čisto športovými pneumatikami.
  • Nová „hladká“ sekcia v hornej časti ramena behúňa zaručuje špičkové vedenie v zákrutách pri jazde vo veľkom náklone.
  • Vylepšená konštrukcia prednej pneumatiky poskytuje odozvu a agilitu a tiež potláča tendenciu pneumatiky „zdvíhať sa“ pri ostrom náklone.
  • Technológia TractionSkin znamená, že na to, aby boli pripravené na prevádzku, stačí pneumatikám krátke zajatie – na zákazníkov tak na ceste od mechanika nečaká žiadne nepríjemné prekvapenie.