Tires

Vylepšené pneumatiky Continental: 18-palcový závodný plášť ContiRoadAttack 3 CR pre klasické motocykle

11/08/2021
20210723-CRA3CR-Compound-Update-Image
  • CRA3 CR s novou zmesou
  • 18-palcové pneumatiky pre klasické závody a cesty
  • rýchlosť a vysoký kilometrový výkon

Continental posiela späť na pretekársku trať prednú pneumatiku ContiRoadAttack - vylepšenú a vyladenú. Fanúšikovia klasických pretekárskych motocyklov majú teraz pneumatiky s ešte lepšou priľnavosťou - ich závodné časy môžu byť teda ešte lepšie ako doteraz! Vďaka schváleniu pre použitie na cestách sú tieto pretekárske pneumatiky odolné a predstavujú aj plnohodnotnú alternatívu k štandardným pneumatikám pre mnohých mladých "pretekárov", ktorí majú vpredu a vzadu 18-palcové ráfiky.

Nová, mäkšia závodná zmes poskytuje väčšiu priľnavosť za sucha (to môže pomôcť k rýchlejším závodným časom) aj vysoký kilometrový výkon, ktorý sa hodí najmä v klasických pretekoch. Osvedčený profil dezénu zostal nezmenený a stále tak dosahuje pozoruhodný výkon na mokrej vozovke. Ponechaná bola tiež typická a osvedčená technológia Continental GripLimitFeedback.

K dispozícii je táto vyladená pneumatika s novou zmesou v rozmere 100/90 R 18 M / C 56 V TL a 110/80 ZR 18 M / C (58W) TL. Zodpovedajúci 18-palcový model pre zadné koleso je k dispozícii v troch verziách od 110 do 150 milimetrov: 110/80 R 18 MC 58 V TL, 130/80 R 80 18 M / C 66 V TL a 150/65 R 18 M / C 69 H TL.

Okrem klasických pretekárskych motocyklov ťaží z novej zmesi i mnoho ďalších majiteľov motocyklov, počnúc piatimi modelmi dvojventilového boxera BMW R 65 až R 100, Ducati 1000 Replica / S2, Laverda 1000 SFC a Yamaha XJ 750/900. Triumph Thruxton a Street Twin s 18-palcovými kolesami môžu byť taktiež vybavené pneumatikami ContiRoadAttack 3 CR.