Tires

Závodná hladká motopneumatika ContiTrack od spoločnosti Continental získala 1. miesto v teste magazínu PS

12/07/2021
20210611-ContiTrack-PS_testwinner-Image
  • PS vydanie číslo 07/21: štyri hladké pretekárske pneumatiky bez dezénu v teste
  • Celkové víťazstvo pre ContiTrack
  • Päťkrát pred ostatnými v ôsmich disciplínach

V porovnávacom teste štyroch pretekárskych hladkých "Slick" pneumatík pre ambicióznych hobby pretekárov v júlovom čísle časopisu PS sa ContiTrack od spoločnosti Continental umiestnila na prvom mieste. V piatich z ôsmich disciplín zvíťazila pneumatika z nemeckého Korbachu a dosiahla celkovo 183 z 230 možných bodov.

Na náročnom okruhu GP "Circuit de Barcelona-Catalunya" v Španielsku hodnotili testovací jazdci časopisu PS ovládateľnosť, presnosť, stabilitu, priľnavosť, správanie na hrane, brzdný výkon, spätnú väzbu a dosiahnuté časy na motocykli Honda Fireblade SP. A aký bol záver z testov? "Najlepšia ovládateľnosť a najvyššia presnosť zo všetkých testovaných pretekárskych pneumatík bez dezénu! Vďaka týmto vlastnostiam môže jazdec tejto pneumatike zn. Continental úplne dôverovať - ​​a to je naozaj zábava. (...) Celkovo skvelá guma pre všetkých hobby pretekárov. "

ContiTrack je správnou voľbou pre amatérskych pilotov na pretekárskych okruhoch, pretože pretekárske hladké pneumatiky nie sú homologované pre použitie v bežnej prevádzke. Rôzne pomery použitých zmesí tiež zaisťujú optimálnu flexibilitu pre rôzne typy motocyklov - od štandardného super športu až po upravené superbiky.