Tires

Motocykel BMW R nineT na pneumatikách Continental TKC 80

29/03/2021
20210301-BMW-OE-RnineT-Picture
  • Continental s potešením oznamuje posilnenie dlhodobého vzťahu medzi BMW a Continentalom, ako dodávateľom pneu pre prvú výbavu motocyklov
  • Preverená Off-Road pneumatika pre motocykel BMW model R NineT Urban G / S
  • Continental TKC 80 je stále úspešná, Aj vďaka viac ako 35 rokoch prítomnosti na trhu

Spoločnosť Continental rozširuje spoluprácu s BMW Motorrad a je dodávateľom pre prvú výbavu u motocyklového modelu R NineT Urban G / S. Každý, kto si v tomto roku pre tento model zvolí špecifikáciu s off-road pneumatikami, sa môže tešiť na stroj vybavený preverenými pneumatikami Continental TKC 80 .

Je to neuveriteľné, ale pôvodná "osemdesiatka" bola predstavená už v roku 1985! Napriek tomu je táto pneumatika medzi motorkármi obľúbená dodnes! Neustále inovácie ju optimalizovali a prispôsobovali aktuálnym požiadavkám technológií podvozkov nových modelov motocyklov.

A vďaka tomu zostáva táto On / Off Road pneumatika stále číslo jedna medzi motorkármi, ktorí milujú dobrodružnú jazdu. Boduje vďaka svojmu blokovému dezénu aj vynikajúcemu handlingu na cestách.

Všetky informácie týkajúce sa motocyklových pneumatík Continental pre BMW nájdete v našom Sprievodcovi montážou pneumatík na:www.conti-fitmentguide.com