Produkty pre motocykle

Tires

Na cestách v roku 2020 – Continental uviedla na trh šesť nových mimoriadnych pneumatík pre motocykle v troch segmentoch

11/11/2019
  • Nové produkty na rok 2020: tri športové, dva cestné a jeden do každého terénu
  • Športové pneumatiky so širokou škálou použitia
  • Globálne štandardy kvality pre všetky segmenty pneumatík

Motocyklové pneumatiky značky Continental finišujú do motocyklovej sezóny 2020 na silnej vedúcej pozícii pri vyčleňovaní jednotlivých produktových radov.

ContiSportAttack 4

Nová cestná športová pneumatika ContiSportAttack 4 je nástupkyňou modelu ContiSportAttack 3. V porovnaní so svojou predchodkyňou disponuje výrazne väčšou kontaktnou plochou pri extrémnych uhloch naklonenia. Optimalizované boli aj ďalšie vlastnosti, ako napríklad priľnavosť k vozovke, presnosť a handling, ktoré vďaka tajnej zmesi BlackChili od spoločnosti Continental stanovujú nové štandardy v oblasti špičkovej kvality.

ContiRaceAttack 2 StreetContiRaceAttack 2 soft / medium

Pre náročnejších športových jazdcov predstavuje výrobca z Korbachu vo svojom portfóliu hyperšportovú cestnú pneumatiku ContiRaceAttack 2 Street – ide o pretekársku pneumatiku, ktorá je vhodná na použitie aj mimo pretekárskej dráhy. Nahrádza pneumatiku ContiRaceAttack Comp.End. Ak máte extrémnejšie požiadavky a vaším druhým domovom je amatérska pretekárska dráha, mali by ste sa rozhodnúť pre vylepšenú pneumatiku ContiRaceAttack 2 a jej nekompromisné pretekárske vlastnosti – vo verzii „soft“ alebo „medium“ umožňujú zníženie tlaku vzduchu a použitie zahrievačov pneumatík, čím sa ešte zvýši výkon na pretekárskej dráhe. Nahrádza pneumatiku ContiRaceAttack Comp. Tieto dva nové produkty vďaka použitiu zmesi BlackChili vynikajú aj mimoriadnou stabilitou pri držaní stopy a priľnavosťou k vozovke.

TKC 70 Rocks

Štvrtým vyzývateľom v útočnej zostave pneumatík Continental na rok 2020 je model TKC 70 Rocks – zadná pneumatika bez pevného stredového pásu a so zubmi po celom dezéne. Ide o kombináciu modelov TKC 70 a TKC 80, ktorý sa dá použiť na viacerých druhoch terénu ako model TKC 70 a na ceste prekoná model TKC 80. Ponúka atraktívnu alternatívu so širšou univerzálnosťou a slobodou. Model TKC 70 Rocks sa môže kombinovať s prednými pneumatikami TKC 70. Predstavuje tak ďalšiu možnosť voľby pre tých, ktorí túžia pri jazde v teréne dosahovať nové obzory.

ContiRoad

ContiRoad zaujme popredné miesto v 2. rade športovo-cestovných pneumatík. Tento prispôsobivý bežec na dlhé trate je pneumatika s označením Skonštruovaná v Nemecku. Jeho dizajn a technológia ovplyvnené Korbachom sú zreteľné na prvý pohľad. Je zaradený medzi model ContiRoadAttack 3 a jeho predchodcu ContiRoadAttack 2. Výroba modelu „EVO“ sa čoskoro ukončí, model ContiMotion však zostane v portfóliu aj naďalej.

ContiStreet

Pre motocykle s malým objemom motora predstavujeme model ContiStreet – úplne novú diagonálnu pneumatiku, ktorá nahrádza model ContiGO! (City). Stanoví nové štandardy pre pneumatiky na každodenné dochádzanie do práce, ktoré sa technickým riešením výrazne odlišujú od bežných modelov. Rovnako ako v prípade modelu ContiRoad aj pri konštrukcii pneumatiky ContiStreet sa využili technológie a skúsenosti odborníkov z Korbachu, ktoré nadobudli pri vývoji pneumatiky ContiRoadAttack 3 ovenčenej množstvom cien. Obe pneumatiky vyčnievajú z radu z hľadiska spoľahlivosti, priľnavosti k vozovke a životnosti.

Engineered in Germany

Rozšírením výrobnej kapacity v Ázii zohľadňuje spoločnosť Continental celosvetovo zvýšený dopyt po motocyklových pneumatikách. „Naša značka kvality ‚Skonštruovaná v Nemecku‘ predstavuje kombináciu znalostí odborníkov z Korbachu a ázijskej presnosti. Tie nám umožňujú splniť výzvu zameranú na výrobu vysokého dodatočného objemu,“ vysvetľuje Martin Burdorf, vedúci predaja a marketingu motocyklových pneumatík Continental. Súčasťou dôveryhodnej značky „Vyrábaná v Nemecku“, ktorá sa používa už mnoho rokov, sú už aj všetky radiálne pneumatiky, ktoré sa v súčasnosti vyrábajú v závode v Korbachu.