Produkty pre motocykle

20190607-CTA3TestWinnerMOTORRAD-Image
  • Skúška pneumatiky Enduro časopise MOTORRAD č. 13/2019
  • Šesť kandidátov, ale iba jeden víťaz: ContiTrailAttack 3
  • Všetky motocyklové pneumatiky tretej generácie od spoločnosti Continental sú víťazmi testu.

ContiTrailAttack 3, najmladšia pneumatika „tretej generácie“ z Korbachu obsadila prvú priečku v triede super enduro pneumatík len šesť mesiacov po jej uvedení na trh. Šesťsmerný porovnávací test vo vydaní časopisu MOTORRAD č. 13/2019 poukázal na nováčika, ktorý vo väčšine individuálnych disciplín a v celkovom hodnotení dosiahol najvyššie hodnotenie.

Testeri mali v tomto porovnávacom teste namontovaných šesť najnovších pneumatík BMW R 1250 GS s rozmermi 120/70 R19 vpredu a 170/60 R17 vzadu. Kritériá v jazdnej knihe zahŕňali jazdné vlastnosti, vidiecke cesty, každodenný život a opotrebovanie. ContiTrailAttack 3 napokon získala najimpozantnejšie známky.

Testeri sa nadchýnali, že „jazda na vidieckych cestách má meno, je to Conti!“ ContiTrailAttack 3 obsadila ako špička v triede prvé miesto aj v celkovom poradí.

Testeri dospeli k tomuto záveru: „Milovníci zákrut sa môžu spoliehať na Trail Attack 3, ktorá vďaka viditeľnému zlepšeniu vývoja jasne predčila svojho predchodcu. No okrem toho v porovnaní s konkurenciou vykazuje značne lepšie vlastnosti aj pri každodennom používaní a v miere opotrebovania.“

ContiTrailAttack 3 vďaka tomuto ohromujúcemu výkonu pokračuje v úspechu „série tretej generácie“ od spoločnosti Continental. ContiSportAttack 3 napríklad dosiahla prvé miesto v teste časopisu FASTBIKE (2/2016) a v Rakúsku s istotou získala maximálny počet bodov v päťsmernom porovnávacom teste časopisu MOTORRAD MAGAZINE, č. 6/2017. ContiRoadAttack 3 bola presvedčivým víťazom testu v časopisoch PS (9/2017) a MOTORCYCLE (12/2017).