Produkty pre motocykle

Tires

Continental ContiTrailAttack 3: viac ako 180 schválení pre novú pneumatiku na cesty aj do terénu

07/05/2019
20190409-Neue Reifenfreigaben CTA3
  • Úspešné predstavenie pneumatiky ContiTrailAttack 3
  • Charakteristické vlastnosti: agilná, vytrvalá, s dlhou životnosťou
  • Multitalent na dlhé trasy a rýchle jazdy

Hannover/Korbach, 9. apríla 2019. Pneumatika na cesty aj do terénu prezentovaná na začiatku roka pre silné cestné endurá ContiTrailAttack 3 zvládla v marci majstrovsky svoj krst ohňom. Pri prezentácii na ostrove Kréta si vyslúžil nasledovník pneumatiky ContiTrailAttack 2 pri mimoriadne premenlivých cestných a poveternostných podmienkach mnoho chvály a uznania od medzinárodných odborných magazínov zaoberajúcich sa motocyklami.

Jej extrémne krátky čas zábehu prostredníctvom technológie TractionSkin a prevádzková teplota dosiahnutá už po 1 500 metroch tiež prispeli k vydarenej prezentácii, rovnako ako aj vynikajúca priľnavosť na mokrej vozovke a agilné jazdné vlastnosti za akýchkoľvek jazdných podmienok, dokonca aj na mierne štrkových úsekoch. V tomto zmysle znelo pozitívne záverečné hodnotenie Martina Burdorfa, riaditeľa pre odbyt a marketing pneumatík Continental pre motocykle. „Sme veľmi spokojní s reakciou na prezentáciu pneumatiky ContiTrailAttack 3; k jej úspechu prispel dokonca aj dážď. Keď neskôr vyšlo aj slnko, ešte viac vynikla mnohostrannosť našej novej pneumatiky pre dobrodružnú jazdu,“ zhrnul Burdorf svoje poznatky na konci testovacieho maratónu.

Spektrum veľkostí tejto agilnej univerzálnej pneumatiky obsahuje 21 rozmerov od rozmeru 120/70 ZR 17, cez rozmer 110/80 R 19 až po veľkosť 90/90 - 21 pre prednú časť, pre zadnú časť sú k dispozícii rozmery od 130/80 - 17, cez 190/55 ZR 17 až po 150/70 R 18. K doterajším takmer 190 motocyklom s tzv. „Green Card“ patrí okrem iného motocykel BMW R 1250 GS, Ducati Multistrada 900 a Honda Africa Twin, ďalšie schválenia ponúka spoločnosť Continental pre 184 rôznych modelov značiek Aprilia, Benelli, BMW, Buell, Cagiva, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki, Triumph a Yamaha.

Všetky certifikáty o schválení pre momentálnych 187 modelov od 13 výrobcov poskytuje spoločnosť Continental ako súbory na bezplatné stiahnutie na stránkewww.reifen-freigaben.de. Schválenia sa neustále dopĺňajú, pravidelné návštevy stránky sa teda oplatia.