Produkty pre motocykle

Tires

Tipni si a vyhraj! 3x exkluzívny poukaz do Motoškoly Josefa Sršne a 3x sadu prémiových motoplášťov Continental.

18/03/2019
20180816_Reifenfreigaben_Bild
  • Continental bude aj v tomto roku naďalej rozširovať ponuku svojich prémiových pneumatík pre motocykle pre zákazníkov v SR a ČR
  • Tento rok prichádza s dvoma novinkami - treťou generáciou on-road a off-road pneumatík ContiTrailAttack 3. Malé i veľké skútre budú mať k dispozícii úplne novo vyvinutú, všestrannú pneumatiku ContiScoot.
  • Testovacími jazdcami moto pneumatík Continental budú jazdci a žiaci Motoškoly Josefa Sršňa, ktorá patrí k najpopulárnejšim v Českej republike.
  • Hrajte o 3x poukaz do Motoškoly Jozefa Sršně a 3x sadu prémiových moto pneumatík Continental podľa vlastného výberu!

Continental doplnil portfólio testovacích jazdcov o tím Motoškoly Josefa Sršňa. Motoškola patrí v ČR k najpopulárnejšim, ročne ňou prejdú stovky ako začínajúcich, tak pokročilých motorkárov na najrôznejších motocykloch. Šesť profesionálnych inštruktorov bude takmer denne testovať moto pneumatiky Continental na uzavretých tratiach, ale aj v bežnej prevádzke na českých cestách.

"Sme radi, že sa nám podarilo pre moto pneumatiky našej prémiovej značky nájsť tak kvalitných testovacích jazdcov. V Motoškole sa pneumatikám inštruktori venujú veľmi podrobne - preberajú nielen technický stav pneumatík, ale samozrejme aj ich správne používanie v priebehu roka - či už ide o správne jazdenie alebo nastavenie správneho tlaku vzduchu v pneumatikách. Pri motorkách možno ešte viac ako pri autách platí – motorkára s vozovkou spájajú len 2 plochy vo veľkosti zhruba pohľadnice. A na rozdiel od áut - motorkárov nechráni ani kapota auta a väčšinou ani airbag ", hovorí Juraj Ižvolt, riaditeľ divízie Marketing CZ/SK spoločnosti Continental Barum s.r.o." Veríme, že spolupráca s Motoškolou Josefa Sršňa a testovanie našich pneumatík nám poskytne spätnú väzbu o vlastnostiach našich pneumatík, ktoré v budúcnosti využijeme aj pri ich ďalšom vývoji ", dodáva Juraj Ižvolt.

V termíne od 1.4.2019 do 30.9.2019 sa navyše môžete zapojiť do súťaže o 3 x exkluzívny poukaz do Motoškoly Josefa Sršňa v hodnote 6 000 Kč + 3 x sada 2 ks prémiových moto pneumatík Continental podľa vlastného výberu, každá sada v hodnote 10.000 Kč. Tipujte na www.contimoto.cz