Produkty pre motocykle

Media Service

Nové a výkonné – motocyklové pneumatiky Continental 2019

13/11/2018
  • ContiTrailAttack 3: silná cestná a offroadová pneumatika pre každodenné použitie aj dobrodružstvo
  • ContiScoot: všestranná vytrvalostná pneumatika pre skútre
  • Výrazne rozšírený program: duše pre motocyklové pneumatiky a pneumatiky pre skútre

Spoločnosť Continental dôsledne pokračuje aj v roku 2019 na svojej ceste veľkolepých inovácií motocyklových pneumatík a začiatkom novembra prezentovala pri príležitosti medzinárodnej výstavy motocyklov EICMA v Miláne tretiu generáciu cestných a offroadových pneumatík ContiTrailAttack 3. Pre malé a veľké skútre predstavila na pódiu úplne novú univerzálnu pneumatiku ContiScoot. Spoločnosť Continental okrem toho štvornásobne zvýšila svoju ponuku „bezgumových“ duší na motocyklové pneumatiky a pneumatiky pre skútre.

Bild_ContiTrailAttack 3_Action

Vďaka množstvu inovácií je ContiTrailAttack 3 skutočnou všestrannou pneumatikou na dobrodružstvo i bežný deň. Ponúka tak maximálnu mieru agilnosti, ktorú dosiahne už po extrémne krátkom zahriatí – po max. 1 500 metroch; potom už má optimálnu prevádzkovú teplotu. Tento nový dobrodruh od spoločnosti Continental zvládne navyše terén a asfalt rovnako suverénne ako premenlivý stav vozoviek počnúc prašnými, končiac premočenými vozovkami.

Vďaka hladkej súhre troch hlavných pilierov technológie MutliGrip s centrálnou časťou behúňa obzvlášť odolnou voči opotrebovaniu, vďaka vyváženej konštrukcii kostry a špeciálne rezanému dizajnu profilu sa pneumatika ContiTrailAttack 3 stáva počas celej svojej životnosti verným spojencom s nemeniacimi sa spoľahlivými vlastnosťami: suverénna agilnosť, precízne jazdné vlastnosti, vysoký komfort a citlivá spätná väzba – to sú výsledky tejto mimoriadne efektívnej technológie spoločnosti Continental.

Bild_ContiScoot_Action

Aj na pneumatike ContiScoot sa dá rozpoznať jej pôvod v najlepšom výrobnom závode. Prémiová pneumatika na skútre s bohatým dedičstvom z rodiny motocyklov ponúka vynikajúce a bezpečné jazdné vlastnosti na mokrej vozovke: prierez profilu zdedila pneumatika ContiScoot od víťaza testov, pneumatiky ContiRoadAttack 3. Ten umožňuje pneumatike na skútre v kombinácii so špeciálnou zmesou gumy vynikajúce vytláčanie vody.

V džungli veľkomiest pneumatika ContiScoot dôsledne využíva svoje živé jazdné vlastnosti a vynikajúcu ovládateľnosť spojenú s maximálnym pohodlím. Vďaka svojmu vysokému výkonu je táto pneumatika na dlhých cestách po krajine navyše verným sprievodcom s konštantnými vlastnosťami.

Bild_Schläuche

V prípade motocyklových duší otvára spoločnosť Continental novú kapitolu a výrazne rozširuje svoju ponuku. Generácia duší roku 2019 je zhotovená z butylu, syntetickej gumy, vďaka ktorej sú duše ľahšie, tenšie a trvalo neprepúšťajú vzduch. Všetky duše značky Continental sú doplnené skrutkovačom a prachovkou ventilu.

Pre cestné motocykle sú k dispozícii duše s priemerom ráfika od 16 do 21 palcov, pre terénne motocykle ako zosilnený variant od 18 do 21 palcov. Ďalšia ponuka zahŕňa duše pre skútre od 8 do 13 palcov a pre mopedy od 16 do 22 palcov. Podrobné informácie o dodávaných rozmeroch a pneumatikách na dvojkolesové vozidlá nájdete na stránke www.conti-moto.de.