Produkty pre motocykle

Tires

Media Service

Continental presvedčil organizátorov testu magazínu PS

30/05/2018
20180516-ps-naessetestsieger-bild

• ContiRaceAttack Comp. Endurance na stupni víťazov
  • Víťaz testu v hodnotení jazdy na mokrej vozovke
  • Druhé miesto v celkovom hodnotení

V júnovom vydaní magazínu PS, zaoberajúcim sa športovými motocyklami, sa pneumatika ContiRaceAttack Comp. Endurance prezentovala vo vynikajúcom svetle. Organizátori testu pozvali na štart štyri schválené, rýchle hyperšportové motocyklové pneumatiky, aby sa im v rámci celkovo 15 ťažkých disciplín na suchej a mokrej vozovke dôkladne pozreli na zúbky. Napokon získala hyperšportová pneumatika Conti 294 z 330 možných bodov a zaostala tak dva body za víťazom.

Stopercentný bodový zisk dosiahla športová pneumatika z Korbachu za handling a cieľovú precíznosť na mokrej vozovke, ďalšie najlepšie hodnoty si pripísala presvedčivým výkonom pri brzdení. V konečnom hodnotení dosiahla pneumatika Continental spoločne s jedným konkurentom 88 zo 100 možných bodov v rámci jazdy na mokrej vozovke a tým aj titul „Víťaz testu v hodnotení jazdy na mokrej vozovke“.

Organizátori testu z magazínu PS nešetrili slovami chvály na žihadlo z Korbachu:  „Keď sa dokonale zahreje, dosiahne pneumatika Conti neskutočnú priľnavosť. (...) Veľmi príjemne nás pneumatika Conti prekvapila na mokrej vozovke: priľnavosť, spätná väzba a reakcie v hraničnej oblasti sú v tomto segmente na špičkovej úrovni.“

ContiRaceAttack Comp. Endurance je vysokovýkonná pretekárska pneumatika so širokým spektrom schválení. Pneumatika, ktorá sa vyvíjala a dlhodobo testovala na pretekárskej dráhe, presvedčila v plnom rozsahu už v minulosti pri pretekoch na dlhej trati. Homologácie sú bezplatne k dispozícii na tejto stránke, informácie o kompletnej ponuke motocyklových pneumatík Continental sa nachádzajú na stránke https://www.continental-pneumatiky.sk/motocykle