Produkty pre motocykle

S Continental na podujatie European Bike Week 2019

04/04/2018
20180328-harleytourgewinnspiel-Bild
  • Kúpte si pneumatiky a vyhrajte účasť na výlete plnom zážitkov
  • ContiLegend a ContiTour v žrebovacom osudí
  • Šance na výhru od 1. apríla do 31. októbra 2018

Ak ste už niekedy snívali o tom, že sa osobne zúčastníte podujatia European Bike Week, najväčšieho zrazu fanúšikov značky Harley-Davidson v Európe, ktorý sa koná pri jazere Faaker See v rakúskych Alpách, môžete teraz skúsiť svoje šťastie:  „Pekári pneumatík“ spoločnosti Continental z Korbachu vyhlasujú žrebovanie o desaťdňový výlet do Álp pre dve osoby na motocykli Harley-Davidson, ktorý sa uskutoční v lete 2019.

Výhernej súťaže sa môžu zúčastniť zákazníčky a zákazníci, ktorí si v období trvania akcie od 1. apríla do 31. októbra 2018 zakúpia u špecializovaného predajcu sadu pneumatík ContiLegend alebo ContiTour. Výhra zahŕňa desať dní plných zážitkov na motocykli Harley-Davidson, ktorý Vám bude zdarma k dispozícii pre jednu osobu a spolujazdca alebo spolujazdkyňu.

Noci strávite v dvojposteľových izbách v komfortných hoteloch strednej triedy vrátane raňajok a večere. Počas ôsmich dní výletu prejdete približne 1 500 kilometrov krížom-krážom cez Dolomity; zlatý klinec cesty predstavuje dvojdňový pobyt na podujatí European Bike Week pri jazere Faaker See.

Veľká jazda spoločnosti Continental cez Dolomity sa začína 31. augusta a končí 9. septembra 2019. Príchod na miesto stretnutia v Seefelde/Tirolsko sa uskutoční vo vlastnej réžii a na vlastné náklady.

Informácie o výhernej súťaži a o výlete nájdete u svojho špecializovaného predajcu pneumatík alebo tu.