Produkty pre motocykle

14/08/2017
20170814-CRA3_Testwinner_PS-Image
  • Šesť pneumatík v segmente Sport Touring v časopise PS 9/2017
  • Najlepšie výsledky v oblasti presnosti, stability, priľnavosti a spätnej väzby
  • Druhé víťazstvo v testoch pre „nováčika z Korbachu“

Hanover/Korbach, 14. augusta 2017. Nová pneumatika ContiRoadAttack 3 dosiahla v priebehu troch mesiacov už svoje druhé víťazstvo v testoch. Testujúci z motoristického časopisu PS prehnali po testovacej trati šesť párov športovo-cestovných pneumatík s rozmermi 120/70 ZR17 a 180/55 ZR17, ktoré boli nasadené na ráfikoch modelu Suzuki GSX-S 750. Na konci zostal jeden jasný víťaz: Pneumatika ContiRoadAttack 3 od spoločnosti Continental získala najviac bodov s celkovým skóre 277 z možných 300 bodov.

V prípade jázd na mokrom a suchom asfalte testujúci venovali osobitnú pozornosť správaniu studenej pneumatiky, handlingu, presnosti, stabilite, priľnavosti, jazde na hrane, momentu vyrovnania a spätnej väzbe. Podrobne boli tiež zmapované a vyhodnotené rýchlosti spomalenia za mokra.

V mnohých disciplínach šlo o tesný súboj kandidátov, no v niektorých testoch dosiahla pneumatika ContiRoadAttack 3 obzvlášť dobré výsledky a dokázala zvíťaziť v celkovom hodnotení. Podľa očakávaní bol záverečný verdikt od autorov testu pozitívny: „Dobrá všestranná pneumatika, ktorá sa hodí pre štýl športovej jazdy. Z hľadiska presnosti, stability, priľnavosti alebo spätnej väzby nechala konkurenciu ďaleko za sebou.“
Toto druhé víťazstvo od predstavenia pneumatiky v marci tohto roka znamená, že „novinka z dielne v Korbachu“ opäť raz preukázala svoje vynikajúce kvality na pozícii excelentnej pneumatiky segmentu Sport Touring. Celý program pneumatík pre motocykle značky Continental nájdete na lokalite conti-moto.com.