Produkty pre motocykle

Continental zvíťazil v Pikes Peak

27/06/2017
20170627-PikesPeak-Bild
  • Bruno Langlois a Travis Newbold dosiahli pódiové umiestnenie v pretekoch do kopca Pikes Peak International Hill Climb na hladkých pretekárskych pneumatikách ContiTrack od spoločnosti Continental

Ft. Mill, SC; 27. júna 2017 – Bruno Langlois a Travis Newbold skončili na 3. a 1. mieste vo svojich triedach na 95. ročníku pretekov Pikes Peak International Hill Climb. Langlois aj Newbold jazdili na hladkých pneumatikách s mäkkou zmesou ContiTrack. Bruno súťažil v kategórii ťažkých motocyklov na stroji 2017 Kawasaki Z900, zatiaľ čo Newbold súťažil v kategórii exhibičných power sport strojov na modeli Bottpower XR1 R.

Francúzsky dvojnásobný víťaz podujatia Pikes Peak Langlois zajazdil čas 10:12,317 – približne o 0,8 sekundy rýchlejší než pri svojej účasti v roku 2016 – pričom zaostal zhruba o 22 sekúnd za pretekármi na najvýkonnejších strojoch KTM 1290 Super Duke R. Americký veterán podujatia Pikes Peak Newbold zvíťazil so 4. najrýchlejším časom medzi motocyklami – 10:28,552.

Hladké pneumatiky s mäkkou zmesou ContiTrack sú hladké pneumatiky spoločnosti Continental s pretekárskou zmesou, ktoré ponúkajú maximálne úrovne výkonu pri súťažení na trati a disponujú optimalizovanou štruktúrou kostry, ktorá ponúka väčšiu stabilitu pri brzdení, vďaka čomu umožňujú presnejšie riadenie a celkový handling.
Spoločnosti Continental veľmi záleží na tom, aby sa zúčastňovala na jednom z najslávnejších podujatí pretekov do kopca v USA. Preto naďalej podporuje jazdcov, ktorých poháňa túžba zvíťaziť.