Produkty pre motocykle

07/06/2017
20170607-CRA2EVO-Coach-Bild
  • Test v časopise MOTORRAD COACH 2017, ktorý vychádza raz ročne
  • 1. miesto v kategórii „diaľnice/každodenné“
  • Od svojho predstavenia pred tromi rokmi sa vždy umiestnila medzi najlepšími

Hanover/Korbach, 7. júna 2017. Aj v aktuálnej sezóne pneumatika segmentu touring ContiRoadAttack 2 EVO od spoločnosti Continental, ktorá bola predstavená v roku 2014, zostáva štandardom pre diaľnice a na každodenné používanie. V čerstvom vydaní časopisu MOTORRAD COACH na rok 2017 je tento model pneumatík jasnou voľbou v kategórii „diaľnice/každodenné používanie“ s najväčším počtom bodov. Zároveň si zaistil titul „najlepšia kúpa na diaľnice“.

Testovali sa štyri súpravy cestovných pneumatík. Referenčným modelom diaľničných pneumatík bol model ContiRoadAttack 2 EVO, ktorý vyvolal senzáciu už pred tromi rokmi pri svojom uvedení na trh: „Pri svojom testovacom debute v roku 2014 urobil na hodnotiacich dojem najmä svojím výkonom pri jazde v zákrutách: ponúkol špičkový handling, manévrovateľnosť a výnimočnú spätnú väzbu. Vďaka modelu Conti je výlet po cestách plných zákrut teraz dvojnásobná zábava – prinajmenšom!“

A do dnešného dňa sa toho veľa nezmenilo. Slovami autorov vydania časopisu: „Je kráľ mŕtvy?“ Nie, kráľ žije ďalej – a ako! (...) Vďaka výnimočnému handlingu je toto podľa nášho názoru pneumatika pre tých, ktorí majú radi jazdu v zákrutách. Ponúka ukážkovú jazdu ako z učebnice.“