Produkty pre motocykle

29/05/2017
20170529_CRA 3 Testsieger MOTORRAD - Bild
  • Prvé miesto v časopise MOTORRAD 12/2017
  • Testovalo sa šesť párov pneumatík
  • Najlepšie známky vo všetkých disciplínach

Hanover/Korbach, 29. mája 2017. Nová cestovná pneumatika ContiRoad Attack 3 značky Continental zaznamenala svoje prvé víťazstvo v testoch veľmi skoro po svojom predstavení v marci. Nemecký motoristický časopis MOTORRAD otestoval šesť športových pneumatík v tejto kategórii s rozmermi 120/70 ZR 17 (vpredu) a 180/55 ZR 17 (vzadu) vo svojom čísle 12/2017. Výsledky týchto testov korunujú za víťaza nováčika z Korbachu.
Medzi kľúčové kritériá hodnotenia patrili handling, správanie v hraničných situáciách a na mokrom povrchu, priľnavosť počas zrýchlenia a vo vysokých uhloch naklonenia. Na konci dňa sa víťazom stal model ContiRoadAttack 3.

Testujúci obzvlášť ocenili športovú pneumatiku na cesty mimo mesta za jej neuveriteľný výkon počas mnohých rokov. Spoločnosti Continental sa znova podarilo výrazne zvýšiť kladné vlastnosti pneumatiky, obzvlášť na mokrom povrchu. Nová pneumatika teda dokáže nadviazať na úspechy predchádzajúcich víťazov značky Continental. Testujúcich si získali nové dômyselné riešenia pneumatiky, ktoré využívajú exkluzívne technológie značky Continental, ako sú MultiGrip, TractionSkin, ZeroDegree, RainGrip a EasyHandling.

Kvality modelu ContiRoadAttack 3 urobili na testujúcich obrovský dojem: „Značka Conti vždy dokázala vytvoriť veľmi športové pneumatiky na vidiecke cesty a my sme jej opakovane udeľovali odporúčanie na „vidiecke cesty“. Úplne nový model Road Attack 3 nie je žiadnou výnimkou. Zároveň vývojári prepracovali výkon novej pneumatiky na mokrom povrchu s takou účinnosťou, že sa môžu tešiť nielen z čiastkového víťazstva a titulu kráľa vidieckych ciest, ale vo vrecku majú už prakticky aj víťazstvo v testoch na rok 2017.“

Podrobnosti o novom modeli ContiRoadAttack 3 a celom produktovom rade nájdete tu.